Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Спартак Вн - Черно море засенчва столичното дерби

Спорт

Спартак Вн - Черно море засенчва столичното дерби

Спартак Вн - Черно море засенчва столичното дерби - Tribune.bg

Превю за мача

Спартак Варна приема Черно море в двубой от 9-я кръг на efbet Лига. Морското дерби е от 20:00 и ще се предава по DIEMA SPORT.

Може да го проследите и с NOVSPORT.COM

Има всички предпоставки варненското дерби да засенчи софийското между Славия и Левски, защото един срещу друг се изправят вицешампионът от миналия сезон и хитът на този. 

Спартак Варна е една от приятните изненади на сезона дотук. Тимът се раздели със своя наставник Александър Томаш, но въпреки това записа две поредни равенства и все още няма загуба. Спартак Варна се откроява с голмайстора си Ахмед Ахмедов, който в момента е лидер по голове в първенството с 6 попадения на сметката си.

Черно море е по-опитният отбор от двата и Илиан Илиев ще иска тимът му да спечели срещата, след като последното гостуване на "моряците" на Спартак завърши 0:0. Черно море е солиден в защита, като има само пет допуснати попадения в собствената врата. Двата тима са равен брой точки и при евентуална победа за някой в дербито, той ще успее да се откъсне от конкурента си. Спартак и Черно море са един до друг в таблицата с равен брой точки - 15. Двата тима са с абсолютно еднакви показатели, като единствено разликата е в това, че “моряците” имат с един допуснат гол по-малко и затова са по-напред в класирането.

И двата тима нямат сериозни проблеми в съставите си, освен трайно контузените играчи. Напрежение преди дербито се породи от цените на билетите, които от Спартак определиха за двубоя. Пропуските за феновете са на цена от 30 лева. Двете агитки пък подготвят шествия преди мача. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети